De vijf leukste bordspellen voor kinderen
/
/
De vijf leukste bordspellen voor kinderen
leukste bordspellen

De vijf leukste bordspellen voor kinderen

Het spelen van bordspellen is een geweldige bezigheid om met jouw familie te doen. Vooral jonge kinderen hebben veel baat bij het spelen van spellen. Het helpt namelijk hun concentratie, denkvermogen en vindingrijkheid te ontwikkelen, terwijl ze uiteraard genieten van een leuke tijd. Ben jij op zoek naar geschikte spellen om te spelen met jouw kinderen, dan hebben we in dit artikel 5 geschikte bordspellen op een rijtje gezet.

Koala Kart

In dit spel maak je kennis met de wilde gebieden van Australië. Tijdens het spel race je tegen de andere spelers. Op de baan zijn echter verschillende obstakels te vinden die zorgen voor vertraging voor jou of voor jouw medespelers. Degene die de 3 rondes volledig heeft geracet, wint het spel. Het voordeel van dit spel is dat de regels erg duidelijk en makkelijk te begrijpen zijn.

Stratego Junior

Stratego Junior is ideaal om in huis te halen voor alle gezinnen die dol zijn op het klassieke Stratego spel. De spelregels van de Junior versie zijn hetzelfde, alleen is het een iets kleiner gemaakt. Zo is het makkelijk om te begrijpen, maar is er genoeg diepgang om mee te fantaseren. Het is vooral geschikt voor kinderen tussen de 8 en 9 jaar.

Monopoly Junior

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het leren van Monopoly. Voor al onze jongere spelers is daarom de Junior versie het leven in geroepen. Dit spel werkt in principe hetzelfde als de klassieke Monopoly, maar het spel is een beetje meer aangekleed naar de interesses van de kinderen. Zo zijn er speelgoedwinkels, ijssalons en kermissen te vinden. De speler die aan het einde het meeste geld heeft, wint het spel. Voor meer leuke spellen, neem je een kijkje in de spellenwinkel Koning Bordspel.

Keezenspel

Het Keezenspel is een echte klassieker. Het combineert het beste van Mens Erger Je Niet en Pesten in een bordspel. Het spel is te spelen met 2 tot 6 spelers en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Ravensburger La Cucaracha

In dit spel probeer je de kakkerlakken te bestrijden. Door middel van een dobbelsteen kan je slimme zetten maken om te voorkomen dat de kakkerlak achter je aankomt. Het spel combineert plezier, strategie en een beetje geluk, waardoor het voor zowel jong en oud geweldig is om te spelen.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.